• 32 YILLIK TECRÜBE
    32 YILLIK TECRÜBE
    Global Gücümüzle Yapıların ve Endüstrinin Koruyucusuyuz !
  • KALİTE - PROFESYONELLİK
    KALİTE - PROFESYONELLİK
    ENDÜSTRİ ve İNŞAAT ÇÖZÜMLERİNDE LİDER KURULUŞ...

ENDÜSTRİ ÇÖZÜMLERİ

Doğuş Sanayi Kimyasalları, endüstrinin her alanında sektörün öncü markalarının Endüstriyel Yağlar, Yüzey İşlem Kimyasalları, Endüstriyel Boya Sistemleri, Su Şartlandırma ve Arıtma Kimyasalları, Elektrostatik Toz Boyalar, Çelik Boru Kaplamaları ve Ekipmanları ürünleri ile endüstriyel alan, ekipman ve makinelerin verimliliğini en üst seviyeye çıkartmakta.

Detaylı Bilgi

İNŞAAT ÇÖZÜMLERİ

Doğuş Sanayi Kimyasalları, inşaat ve yapılara yönelik olarak; temelden yalıtımına kadar yapının her aşamasında, Yalıtım Çözümleri, Yapı Kimyasalları, Endüstriyel Zemin Uygulamaları, Akrilik Yüzey İmalatları, Pasif Yangın Yalıtımı, Anti-Korozif Boya ve Kaplama alanlarında sahip olduğu kapsamlı bir ürün gamı ile kaliteli ve dayanıklı çözümler sunmaktadır.

Detaylı Bilgi

Global Gücümüzle İnşaat Endüstri Gıda Sağlık Turizm sektörünün koruyucusuyuz !

Global Gücümüzle Yapıların ve Endüstrinin koruyucusuyuz.
Doğuş Sanayi kimyasalları olarak, tam 30 yıldır global iş ortaklarımız ile birlikte müşterilerimize endüstri ve inşaat sektörlerinde kaliteli çözümler sunuyoruz.

Yangın yalıtımı, pasif yangın durdurucu sistemler, epoksi zemin kaplama, endüstriyel zemin kaplama, çelik koruyucu kaplama, akrilik yüzey (tezgah) kaplama ve imalatı, otopark zemin kaplama, endüstriyel kimyasallar, endüstriyel zemin kaplama, poliüretan beton zemin kaplama, inşaat yalıtım çözümlerinde marka kuruluş.

"GÖRÜNMEYEN KATKI, GÖRÜNEN BAŞARI"